Art & Literature Quiz – Test 1

Art & Literature quiz, test 1 of 14: 10 multiple-choice questions with answers. Try them, then play the interactive quiz on Zeno to earn XP.

  1. Question 1

    Who wrote the play 'Romeo and Juliet'?

    • A George Bernard Shaw
    • B William Shakespeare
    • C Christopher Marlowe
    • D Tennessee Williams
    Show answer

    Correct answer: William Shakespeare

  2. Question 2

    Who wrote the novel 'Moby Dick'?

    • A Nathaniel Hawthorne
    • B Ernest Hemingway
    • C Herman Melville
    • D Mark Twain
    Show answer

    Correct answer: Herman Melville

  3. Question 3

    Who is the author of the novel 'Pride and Prejudice'?

    • A Emily Dickinson
    • B Jane Austen
    • C Charlotte Brontë
    • D Mary Shelley
    Show answer

    Correct answer: Jane Austen

  4. Question 4

    Who is the author of 'Brave New World'?

    • A Isaac Asimov
    • B Aldous Huxley
    • C George Orwell
    • D Ray Bradbury
    Show answer

    Correct answer: Aldous Huxley

  5. Question 5

    Who wrote the epic poem 'Paradise Lost'?

    • A Samuel Johnson
    • B John Bunyan
    • C William Blake
    • D John Milton
    Show answer

    Correct answer: John Milton

  6. Question 6

    Who wrote the novel 'The Great Gatsby'?

    • A John Steinbeck
    • B F. Scott Fitzgerald
    • C Ernest Hemingway
    • D T.S. Eliot
    Show answer

    Correct answer: F. Scott Fitzgerald

  7. Question 7

    Who wrote the novel '1984'?

    • A George Orwell
    • B Kurt Vonnegut
    • C Ray Bradbury
    • D Aldous Huxley
    Show answer

    Correct answer: George Orwell

  8. Question 8

    Who wrote the play 'Hamlet'?

    • A John Milton
    • B William Shakespeare
    • C Ben Jonson
    • D Christopher Marlowe
    Show answer

    Correct answer: William Shakespeare

  9. Question 9

    Who wrote the novel 'To Kill a Mockingbird'?

    • A Harper Lee
    • B F. Scott Fitzgerald
    • C Ernest Hemingway
    • D Mark Twain
    Show answer

    Correct answer: Harper Lee

  10. Question 10

    Who is the author of the novel 'Infinite Jest'?

    • A Thomas Pynchon
    • B David Foster Wallace
    • C Don DeLillo
    • D Jonathan Franzen
    Show answer

    Correct answer: David Foster Wallace

Play the interactive quiz