Celebrities & Pop Culture Quiz – Test 2

Celebrities & Pop Culture quiz, test 2 of 19: 10 multiple-choice questions with answers. Try them, then play the interactive quiz on Zeno to earn XP.

  1. Question 11

    Which actress played the character Scarlett O'Hara in the film 'Gone with the Wind'?

    • A Vivien Leigh
    • B Bette Davis
    • C Audrey Hepburn
    • D Ingrid Bergman
    Show answer

    Correct answer: Vivien Leigh

  2. Question 12

    Which singer is known for the hit song 'Rolling in the Deep'?

    • A Nicki Minaj
    • B Beyoncé
    • C Taylor Swift
    • D Adele
    Show answer

    Correct answer: Adele

  3. Question 13

    Which actress starred as the titular character in the 1999 film 'Cruel Intentions'?

    • A Rachel McAdams
    • B Reese Witherspoon
    • C Sarah Michelle Gellar
    • D Kate Bosworth
    Show answer

    Correct answer: Sarah Michelle Gellar

  4. Question 14

    Which singer is known for the hit song 'Bad Romance'?

    • A Beyoncé
    • B Taylor Swift
    • C Lady Gaga
    • D Katy Perry
    Show answer

    Correct answer: Lady Gaga

  5. Question 15

    Which singer is known for the hit song 'Firework'?

    • A Katy Perry
    • B Beyoncé
    • C Taylor Swift
    • D Lady Gaga
    Show answer

    Correct answer: Katy Perry

  6. Question 16

    What is the name of the singer known for the hit song 'Like a Prayer'?

    • A Madonna
    • B Celine Dion
    • C Adele
    • D Britney Spears
    Show answer

    Correct answer: Madonna

  7. Question 17

    What is the name of the singer known for the hit song 'Oops!... I Did It Again'?

    • A Jessica Simpson
    • B Christina Aguilera
    • C Britney Spears
    • D Katy Perry
    Show answer

    Correct answer: Britney Spears

  8. Question 18

    Who is the actor famous for playing Neo in 'The Matrix' series?

    • A Laurence Fishburne
    • B Keanu Reeves
    • C Keanu Richards
    • D Keenan Thompson
    Show answer

    Correct answer: Keanu Reeves

  9. Question 19

    Which actor is known for his role as the Joker in 'The Dark Knight' (2008)?

    • A Heath Ledger
    • B Jared Leto
    • C Jack Nicholson
    • D Mark Hamill
    Show answer

    Correct answer: Heath Ledger

  10. Question 20

    Which actor is known for his role as Tony Stark in the Marvel Cinematic Universe?

    • A Mark Ruffalo
    • B Chris Evans
    • C Robert Downey Jr.
    • D Chris Hemsworth
    Show answer

    Correct answer: Robert Downey Jr.

Play the interactive quiz