Celebrities & Pop Culture Quiz – Test 9

Celebrities & Pop Culture quiz, test 9 of 19: 10 multiple-choice questions with answers. Try them, then play the interactive quiz on Zeno to earn XP.

  1. Question 81

    Which actress starred as the titular character in the 2014 film 'Maleficent'?

    • A Charlize Theron
    • B Scarlett Johansson
    • C Anne Hathaway
    • D Angelina Jolie
    Show answer

    Correct answer: Angelina Jolie

  2. Question 82

    Which actress played the lead role in the 1997 film 'Titanic'?

    • A Cameron Diaz
    • B Nicole Kidman
    • C Reese Witherspoon
    • D Kate Winslet
    Show answer

    Correct answer: Kate Winslet

  3. Question 83

    Which actor played the role of Frodo Baggins in the 'The Lord of the Rings' film series?

    • A Viggo Mortensen
    • B Elijah Wood
    • C Orlando Bloom
    • D Sean Astin
    Show answer

    Correct answer: Elijah Wood

  4. Question 84

    Which actress won the Academy Award for Best Actress for her role in the film 'Black Swan' released in 2010?

    • A Jennifer Lawrence
    • B Mila Kunis
    • C Natalie Portman
    • D Scarlett Johansson
    Show answer

    Correct answer: Natalie Portman

  5. Question 85

    Which actor won the Academy Award for Best Actor for his performance in the 2019 film 'Joker'?

    • A Joaquin Phoenix
    • B Leonardo DiCaprio
    • C Adam Driver
    • D Robert Pattinson
    Show answer

    Correct answer: Joaquin Phoenix

  6. Question 86

    Which actor won the Academy Award for Best Actor for his performance in the 2021 film 'The Father'?

    • A Gary Oldman
    • B Anthony Hopkins
    • C Rami Malek
    • D Chadwick Boseman
    Show answer

    Correct answer: Anthony Hopkins

  7. Question 87

    Which actor won the Academy Award for Best Actor for his performance in the film 'The Revenant' released in 2015?

    • A Tom Hardy
    • B Matthew McConaughey
    • C Brad Pitt
    • D Leonardo DiCaprio
    Show answer

    Correct answer: Leonardo DiCaprio

  8. Question 88

    Which singer is known for the hit song 'Billie Jean' released in 1982?

    • A Bruce Springsteen
    • B Madonna
    • C Michael Jackson
    • D Prince
    Show answer

    Correct answer: Michael Jackson

  9. Question 89

    Which actress won the Academy Award for Best Actress for her role in the film 'La La Land' released in 2016?

    • A Emma Stone
    • B Meryl Streep
    • C Jennifer Lawrence
    • D Natalie Portman
    Show answer

    Correct answer: Emma Stone

  10. Question 90

    Which actor won the Academy Award for Best Actor for his performance in the 2018 film 'Bohemian Rhapsody'?

    • A Taron Egerton
    • B Lucas Hedges
    • C Rami Malek
    • D Timothée Chalamet
    Show answer

    Correct answer: Rami Malek

Play the interactive quiz