General Knowledge Quiz – Test 1

General Knowledge quiz, test 1 of 12: 10 multiple-choice questions with answers. Try them, then play the interactive quiz on Zeno to earn XP.

  1. Question 1

    What is the only U.S. state that grows coffee commercially?

    • A Florida
    • B California
    • C Hawaii
    • D Texas
    Show answer

    Correct answer: Hawaii

  2. Question 2

    What is the capital of France?

    • A Madrid
    • B Paris
    • C Berlin
    • D London
    Show answer

    Correct answer: Paris

  3. Question 3

    What is the largest planet in our solar system?

    • A Earth
    • B Jupiter
    • C Mars
    • D Saturn
    Show answer

    Correct answer: Jupiter

  4. Question 4

    Which of the following elements has the fewest protons in its atomic structure?

    • A Hydrogen
    • B Oxygen
    • C Carbon
    • D Helium
    Show answer

    Correct answer: Hydrogen

  5. Question 5

    Which planet is known as the Red Planet?

    • A Mars
    • B Venus
    • C Jupiter
    • D Saturn
    Show answer

    Correct answer: Mars

  6. Question 6

    What is the only country to have won the FIFA World Cup five times as of 2023?

    • A Argentina
    • B Italy
    • C Brazil
    • D Germany
    Show answer

    Correct answer: Brazil

  7. Question 7

    What is the largest ocean on Earth?

    • A Arctic Ocean
    • B Pacific Ocean
    • C Atlantic Ocean
    • D Indian Ocean
    Show answer

    Correct answer: Pacific Ocean

  8. Question 8

    What is the capital of Japan?

    • A Osaka
    • B Hiroshima
    • C Kyoto
    • D Tokyo
    Show answer

    Correct answer: Tokyo

  9. Question 9

    Which mammal is known for its ability to achieve sustained, powered flight through the use of wings?

    • A Bat
    • B Sugar glider
    • C Colugo
    • D Flying squirrel
    Show answer

    Correct answer: Bat

  10. Question 10

    What is the name of the largest desert in the world?

    • A Sahara Desert
    • B Arabian Desert
    • C Antarctic Desert
    • D Gobi Desert
    Show answer

    Correct answer: Antarctic Desert

Play the interactive quiz