Sports Quiz – Test 4

Sports quiz, test 4 of 16: 10 multiple-choice questions with answers. Try them, then play the interactive quiz on Zeno to earn XP.

  1. Question 31

    Which country won the UEFA European Championship in 1968?

    • A Italy
    • B Soviet Union
    • C Germany
    • D France
    Show answer

    Correct answer: Italy

  2. Question 32

    Which country won the FIFA Men's World Cup in 1970?

    • A Brazil
    • B Argentina
    • C Germany
    • D Italy
    Show answer

    Correct answer: Brazil

  3. Question 33

    Which player won the FIFA Ballon d'Or in 2010?

    • A Cristiano Ronaldo
    • B Xavi Hernandez
    • C Andres Iniesta
    • D Lionel Messi
    Show answer

    Correct answer: Lionel Messi

  4. Question 34

    Which team won the FIFA Women's World Cup in 2019?

    • A France
    • B United States
    • C Japan
    • D Germany
    Show answer

    Correct answer: United States

  5. Question 35

    Which player holds the record for the most goals scored in a single season of La Liga as of the 2022-2023 season?

    • A Telmo Zarra
    • B Cristiano Ronaldo
    • C Karim Benzema
    • D Lionel Messi
    Show answer

    Correct answer: Lionel Messi

  6. Question 36

    Which player scored the most goals in a single season of the English Premier League as of the 2022-2023 season?

    • A Sergio Agüero
    • B Mohamed Salah
    • C Harry Kane
    • D Erling Haaland
    Show answer

    Correct answer: Erling Haaland

  7. Question 37

    Which player holds the record for the most assists in a single season of La Liga as of the end of the 2022-2023 season?

    • A Lionel Messi
    • B Karim Benzema
    • C Xavi Hernandez
    • D Cristiano Ronaldo
    Show answer

    Correct answer: Lionel Messi

  8. Question 38

    Which player holds the record for the most goals scored in a calendar year in men's football as of October 2023?

    • A Pelé
    • B Cristiano Ronaldo
    • C Lionel Messi
    • D Gerd Müller
    Show answer

    Correct answer: Lionel Messi

  9. Question 39

    Which country won the FIFA Men's World Cup in 2006?

    • A Germany
    • B Argentina
    • C Brazil
    • D Italy
    Show answer

    Correct answer: Italy

  10. Question 40

    Which country won the FIFA Men's World Cup in 2010?

    • A Brazil
    • B Spain
    • C Germany
    • D Italy
    Show answer

    Correct answer: Spain

Play the interactive quiz