Sports Quiz – Test 7

Sports quiz, test 7 of 15: 10 multiple-choice questions with answers. Try them, then play the interactive quiz on Zeno to earn XP.

  1. Question 61

    As of the end of the 2022-2023 season, which player holds the record for the most goals scored in a single season of the English Premier League?

    • A Erling Haaland
    • B Alan Shearer
    • C Mohamed Salah
    • D Cristiano Ronaldo
    Show answer

    Correct answer: Erling Haaland

  2. Question 62

    Who won the FIFA Men's World Cup in 2014?

    • A Brazil
    • B Italy
    • C Argentina
    • D Germany
    Show answer

    Correct answer: Germany

  3. Question 63

    Who won the NBA Finals in 2016?

    • A Cleveland Cavaliers
    • B San Antonio Spurs
    • C Golden State Warriors
    • D Miami Heat
    Show answer

    Correct answer: Cleveland Cavaliers

  4. Question 64

    As of October 2023, who holds the record for the most career goals in international men's football?

    • A Cristiano Ronaldo
    • B Lionel Messi
    • C Marta
    • D Pelé
    Show answer

    Correct answer: Cristiano Ronaldo

  5. Question 65

    As of October 2023, who holds the record for the most career wins in Formula 1 racing history?

    • A Sebastian Vettel
    • B Lewis Hamilton
    • C Alain Prost
    • D Michael Schumacher
    Show answer

    Correct answer: Lewis Hamilton

  6. Question 66

    As of October 2023, which athlete holds the record for the most Olympic gold medals won in history?

    • A Michael Phelps
    • B Carl Lewis
    • C Mark Spitz
    • D Usain Bolt
    Show answer

    Correct answer: Michael Phelps

  7. Question 67

    As of the end of the 2022-2023 season, who holds the record for the most goals scored in a single season of the Bundesliga?

    • A Klaus Allofs
    • B Robert Lewandowski
    • C Gerd Müller
    • D Mario Gomez
    Show answer

    Correct answer: Robert Lewandowski

  8. Question 68

    As of October 2023, who holds the record for the most career goals in the history of the UEFA Champions League?

    • A Robert Lewandowski
    • B Cristiano Ronaldo
    • C Raúl González
    • D Lionel Messi
    Show answer

    Correct answer: Cristiano Ronaldo

  9. Question 69

    As of October 2023, who is the all-time leading scorer in women's football history?

    • A Abby Wambach
    • B Alex Morgan
    • C Birgit Prinz
    • D Marta
    Show answer

    Correct answer: Marta

  10. Question 70

    Who won the FIFA Women's World Cup in 2019?

    • A United States
    • B France
    • C Brazil
    • D Germany
    Show answer

    Correct answer: United States

Play the interactive quiz