Art & Literature Quiz – Test 12

Art & Literature quiz, test 12 of 14: 10 multiple-choice questions with answers. Try them, then play the interactive quiz on Zeno to earn XP.

  1. Question 111

    Who wrote the novel 'Brave New World', first published in 1932?

    • A Ray Bradbury
    • B Aldous Huxley
    • C Isaac Asimov
    • D George Orwell
    Show answer

    Correct answer: Aldous Huxley

  2. Question 112

    Who wrote the novel 'The Bell Jar', first published in 1963?

    • A Toni Morrison
    • B Sylvia Plath
    • C Margaret Atwood
    • D Virginia Woolf
    Show answer

    Correct answer: Sylvia Plath

  3. Question 113

    Who wrote the novel 'Fahrenheit 451', first published in 1953?

    • A Ray Harryhausen
    • B Ray Charles
    • C Ray Bradbury
    • D Ray Kroc
    Show answer

    Correct answer: Ray Bradbury

  4. Question 114

    Who wrote the novel 'The Stranger', first published in 1942?

    • A Simone de Beauvoir
    • B Albert Camus
    • C Jean-Paul Sartre
    • D Marcel Proust
    Show answer

    Correct answer: Albert Camus

  5. Question 115

    Who wrote the novel '1984', first published in 1949?

    • A Aldous Huxley
    • B Isaac Asimov
    • C George Orwell
    • D Ray Bradbury
    Show answer

    Correct answer: George Orwell

  6. Question 116

    Who wrote the novel 'To Kill a Mockingbird', first published in 1960?

    • A Ernest Hemingway
    • B F. Scott Fitzgerald
    • C Harper Lee
    • D Mark Twain
    Show answer

    Correct answer: Harper Lee

  7. Question 117

    Who wrote the novel 'Pride and Prejudice', first published in 1813?

    • A Emily Dickinson
    • B Jane Austen
    • C Charlotte Brontë
    • D Mary Shelley
    Show answer

    Correct answer: Jane Austen

  8. Question 118

    Who wrote the novel 'The Grapes of Wrath', first published in 1939?

    • A William Faulkner
    • B Ernest Hemingway
    • C John Steinbeck
    • D F. Scott Fitzgerald
    Show answer

    Correct answer: John Steinbeck

  9. Question 119

    Who wrote the novel 'The Old Man and the Sea', first published in 1952?

    • A John Steinbeck
    • B F. Scott Fitzgerald
    • C Ernest Hemingway
    • D Mark Twain
    Show answer

    Correct answer: Ernest Hemingway

  10. Question 120

    Who wrote the novel 'The Sound and the Fury', first published in 1929?

    • A John Steinbeck
    • B William Faulkner
    • C Ernest Hemingway
    • D F. Scott Fitzgerald
    Show answer

    Correct answer: William Faulkner

Play the interactive quiz