Art & Literature Quiz – Test 13

Art & Literature quiz, test 13 of 14: 10 multiple-choice questions with answers. Try them, then play the interactive quiz on Zeno to earn XP.

  1. Question 121

    Who wrote the novel 'Invisible Man', first published in 1952?

    • A Richard Wright
    • B Toni Morrison
    • C Ralph Ellison
    • D James Baldwin
    Show answer

    Correct answer: Ralph Ellison

  2. Question 122

    Who wrote the novel 'The Catcher in the Rye', first published in 1951?

    • A F. Scott Fitzgerald
    • B Ernest Hemingway
    • C J.D. Salinger
    • D John Steinbeck
    Show answer

    Correct answer: J.D. Salinger

  3. Question 123

    Who wrote the novel 'The Waves', first published in 1931?

    • A Dorothy Richardson
    • B Virginia Woolf
    • C James Joyce
    • D Evelyn Waugh
    Show answer

    Correct answer: Virginia Woolf

  4. Question 124

    Who wrote the novel 'Middlesex', first published in 2002?

    • A Jeffrey Eugenides
    • B David Foster Wallace
    • C Jonathan Safran Foer
    • D Michael Chabon
    Show answer

    Correct answer: Jeffrey Eugenides

  5. Question 125

    Who wrote the novel 'Blood Meridian', first published in 1985?

    • A Cormac McCarty
    • B Cormac McCarthyson
    • C Cormac MacCarthy
    • D Cormac McCarthy
    Show answer

    Correct answer: Cormac McCarthy

  6. Question 126

    Who wrote the poem 'The Love Song of J. Alfred Prufrock', first published in 1915?

    • A Ezra Pound
    • B Robert Frost
    • C T.S. Eliot
    • D William Carlos Williams
    Show answer

    Correct answer: T.S. Eliot

  7. Question 127

    Who wrote the play 'Waiting for Godot', first published in 1953?

    • A Samuel Beckett
    • B Harold Pinter
    • C Tennessee Williams
    • D Arthur Miller
    Show answer

    Correct answer: Samuel Beckett

  8. Question 128

    Who wrote the play 'A Streetcar Named Desire', first published in 1947?

    • A Tennessee Williams
    • B Eugene O'Neill
    • C Arthur Miller
    • D David Mamet
    Show answer

    Correct answer: Tennessee Williams

  9. Question 129

    Who wrote the novel 'The Master and Margarita', which was completed in 1940 but first published posthumously in 1966?

    • A Anton Chekhov
    • B Fyodor Dostoevsky
    • C Ivan Turgenev
    • D Mikhail Bulgakov
    Show answer

    Correct answer: Mikhail Bulgakov

  10. Question 130

    Who wrote the poem 'The Waste Land', first published in 1922?

    • A William Carlos Williams
    • B T.S. Eliot
    • C Langston Hughes
    • D Ezra Pound
    Show answer

    Correct answer: T.S. Eliot

Play the interactive quiz