Music Quiz – Test 2

Music quiz, test 2 of 11: 10 multiple-choice questions with answers. Try them, then play the interactive quiz on Zeno to earn XP.

  1. Question 11

    Which artist released the hit song 'Someone Like You' in 2011?

    • A Katy Perry
    • B Taylor Swift
    • C Beyoncé
    • D Adele
    Show answer

    Correct answer: Adele

  2. Question 12

    Which artist released the hit song 'Shake It Off' in 2014?

    • A Katy Perry
    • B Ariana Grande
    • C Taylor Swift
    • D Lady Gaga
    Show answer

    Correct answer: Taylor Swift

  3. Question 13

    Which artist released the hit song 'Viva La Vida' in 2008?

    • A The Killers
    • B Coldplay
    • C Maroon 5
    • D Radiohead
    Show answer

    Correct answer: Coldplay

  4. Question 14

    Which artist released the album 'To Pimp a Butterfly' in 2015?

    • A Childish Gambino
    • B Kendrick Lamar
    • C Drake
    • D J. Cole
    Show answer

    Correct answer: Kendrick Lamar

  5. Question 15

    Which artist released the album 'In the Aeroplane Over the Sea' in 1998?

    • A Bright Eyes
    • B Neutral Milk Hotel
    • C The Decemberists
    • D Sufjan Stevens
    Show answer

    Correct answer: Neutral Milk Hotel

  6. Question 16

    Which artist released the album 'OK Computer' in 1997?

    • A Blur
    • B Oasis
    • C Radiohead
    • D Coldplay
    Show answer

    Correct answer: Radiohead

  7. Question 17

    Which artist released the album 'Thriller' in 1982?

    • A Michael Jackson
    • B Madonna
    • C Bruce Springsteen
    • D Prince
    Show answer

    Correct answer: Michael Jackson

  8. Question 18

    Which artist released the song 'Billie Jean' in 1982?

    • A Madonna
    • B Prince
    • C Michael Jackson
    • D Bruce Springsteen
    Show answer

    Correct answer: Michael Jackson

  9. Question 19

    Which artist released the hit song 'Rolling in the Deep' in 2010?

    • A Beyoncé
    • B Katy Perry
    • C Taylor Swift
    • D Adele
    Show answer

    Correct answer: Adele

  10. Question 20

    Which artist released the song 'Shape of You' in 2017?

    • A Justin Bieber
    • B Maroon 5
    • C Taylor Swift
    • D Ed Sheeran
    Show answer

    Correct answer: Ed Sheeran

Play the interactive quiz