Music Quiz – Test 3

Music quiz, test 3 of 11: 10 multiple-choice questions with answers. Try them, then play the interactive quiz on Zeno to earn XP.

  1. Question 21

    Which artist released the song 'What a Wonderful World' in 1967?

    • A Ella Fitzgerald
    • B Louis Armstrong
    • C Frank Sinatra
    • D Nat King Cole
    Show answer

    Correct answer: Louis Armstrong

  2. Question 22

    Which artist originally released the song 'Hallelujah'?

    • A Rufus Wainwright
    • B Jeff Buckley
    • C John Legend
    • D Leonard Cohen
    Show answer

    Correct answer: Leonard Cohen

  3. Question 23

    Which artist released the song 'Rolling in the Deep' in 2010?

    • A Rihanna
    • B Beyoncé
    • C Adele
    • D Taylor Swift
    Show answer

    Correct answer: Adele

  4. Question 24

    Which artist released the song 'Wonderwall' in 1995?

    • A Radiohead
    • B Oasis
    • C The Verve
    • D Blur
    Show answer

    Correct answer: Oasis

  5. Question 25

    Which artist released the song 'Like a Rolling Stone' in 1965?

    • A The Beatles
    • B Bob Dylan
    • C Elvis Presley
    • D The Rolling Stones
    Show answer

    Correct answer: Bob Dylan

  6. Question 26

    Which artist released the song 'Imagine' in 1971?

    • A Ringo Starr
    • B George Harrison
    • C John Lennon
    • D Paul McCartney
    Show answer

    Correct answer: John Lennon

  7. Question 27

    Which artist released the song 'Purple Rain' in 1984?

    • A Bruce Springsteen
    • B Madonna
    • C Prince
    • D Michael Jackson
    Show answer

    Correct answer: Prince

  8. Question 28

    Which artist released the song 'Smells Like Teen Spirit' in 1991?

    • A Nirvana
    • B Pearl Jam
    • C Alice in Chains
    • D Soundgarden
    Show answer

    Correct answer: Nirvana

  9. Question 29

    Which artist released the song 'Dancing Queen' in 1976?

    • A ABBA
    • B Queen
    • C The Beatles
    • D Bee Gees
    Show answer

    Correct answer: ABBA

  10. Question 30

    Which artist released the song 'Hotel California' in 1976?

    • A Led Zeppelin
    • B Fleetwood Mac
    • C Eagles
    • D The Doors
    Show answer

    Correct answer: Eagles

Play the interactive quiz