Sports Quiz – Test 1

Sports quiz, test 1 of 15: 10 multiple-choice questions with answers. Try them, then play the interactive quiz on Zeno to earn XP.

  1. Question 1

    Which country won the FIFA World Cup in 2018?

    • A Germany
    • B Italy
    • C France
    • D Brazil
    Show answer

    Correct answer: France

  2. Question 2

    Which country won the UEFA European Championship in 2016?

    • A France
    • B Germany
    • C Spain
    • D Portugal
    Show answer

    Correct answer: Portugal

  3. Question 3

    Which country won the Copa America in 2021?

    • A Chile
    • B Argentina
    • C Brazil
    • D Colombia
    Show answer

    Correct answer: Argentina

  4. Question 4

    Which country hosted the Summer Olympics in 2008?

    • A Japan
    • B South Korea
    • C China
    • D India
    Show answer

    Correct answer: China

  5. Question 5

    Which country won the Rugby World Cup in 2019?

    • A Australia
    • B South Africa
    • C New Zealand
    • D England
    Show answer

    Correct answer: South Africa

  6. Question 6

    Which country won the UEFA European Championship in 2021?

    • A France
    • B Germany
    • C Spain
    • D Italy
    Show answer

    Correct answer: Italy

  7. Question 7

    Which country won the FIFA Women's World Cup in 2019?

    • A Germany
    • B United States
    • C France
    • D Brazil
    Show answer

    Correct answer: United States

  8. Question 8

    Which country won the Cricket World Cup in 2019?

    • A New Zealand
    • B Australia
    • C England
    • D India
    Show answer

    Correct answer: England

  9. Question 9

    Which country won the NBA Championship in 2021?

    • A Brooklyn Nets
    • B Phoenix Suns
    • C Los Angeles Lakers
    • D Milwaukee Bucks
    Show answer

    Correct answer: Milwaukee Bucks

  10. Question 10

    Which country won the NBA Championship in 2020?

    • A Miami Heat
    • B Golden State Warriors
    • C Los Angeles Lakers
    • D Toronto Raptors
    Show answer

    Correct answer: Los Angeles Lakers

Play the interactive quiz