Geography Quiz – Test 1

Geography quiz, test 1 of 7: 10 multiple-choice questions with answers. Try them, then play the interactive quiz on Zeno to earn XP.

  1. Question 1

    What is the capital city of France?

    • A Lyon
    • B Marseille
    • C Paris
    • D Nice
    Show answer

    Correct answer: Paris

  2. Question 2

    What is the capital city of Canada?

    • A Toronto
    • B Montreal
    • C Ottawa
    • D Vancouver
    Show answer

    Correct answer: Ottawa

  3. Question 3

    What is the capital city of Japan?

    • A Tokyo
    • B Kyoto
    • C Hiroshima
    • D Osaka
    Show answer

    Correct answer: Tokyo

  4. Question 4

    What is the capital city of Australia?

    • A Melbourne
    • B Sydney
    • C Brisbane
    • D Canberra
    Show answer

    Correct answer: Canberra

  5. Question 5

    What is the capital city of Italy?

    • A Florence
    • B Venice
    • C Milan
    • D Rome
    Show answer

    Correct answer: Rome

  6. Question 6

    What is the capital city of Egypt?

    • A Alexandria
    • B Giza
    • C Cairo
    • D Luxor
    Show answer

    Correct answer: Cairo

  7. Question 7

    What is the capital city of Spain?

    • A Valencia
    • B Madrid
    • C Barcelona
    • D Seville
    Show answer

    Correct answer: Madrid

  8. Question 8

    What is the capital city of Brazil?

    • A Rio de Janeiro
    • B Salvador
    • C São Paulo
    • D Brasília
    Show answer

    Correct answer: Brasília

  9. Question 9

    What is the capital city of Turkey?

    • A Ankara
    • B Istanbul
    • C Izmir
    • D Antalya
    Show answer

    Correct answer: Ankara

  10. Question 10

    What is the capital city of Germany?

    • A Frankfurt
    • B Munich
    • C Hamburg
    • D Berlin
    Show answer

    Correct answer: Berlin

Play the interactive quiz