Geography Quiz – Test 2

Geography quiz, test 2 of 7: 10 multiple-choice questions with answers. Try them, then play the interactive quiz on Zeno to earn XP.

  1. Question 11

    What is the capital city of India?

    • A Bangalore
    • B Kolkata
    • C New Delhi
    • D Mumbai
    Show answer

    Correct answer: New Delhi

  2. Question 12

    What is the capital city of Mongolia?

    • A Ulan-Ude
    • B Bishkek
    • C Astana
    • D Ulaanbaatar
    Show answer

    Correct answer: Ulaanbaatar

  3. Question 13

    What is the capital city of Russia?

    • A Novosibirsk
    • B Saint Petersburg
    • C Moscow
    • D Yekaterinburg
    Show answer

    Correct answer: Moscow

  4. Question 14

    What is the capital city of Sweden?

    • A Stockholm
    • B Malmo
    • C Uppsala
    • D Gothenburg
    Show answer

    Correct answer: Stockholm

  5. Question 15

    What is the capital city of Argentina?

    • A Buenos Aires
    • B Cordoba
    • C La Plata
    • D Rosario
    Show answer

    Correct answer: Buenos Aires

  6. Question 16

    What is the capital city of South Korea?

    • A Seoul
    • B Incheon
    • C Jeju
    • D Busan
    Show answer

    Correct answer: Seoul

  7. Question 17

    What is the capital city of Latvia?

    • A Helsinki
    • B Vilnius
    • C Tallinn
    • D Riga
    Show answer

    Correct answer: Riga

  8. Question 18

    What is the capital city of Switzerland?

    • A Geneva
    • B Bern
    • C Basel
    • D Zurich
    Show answer

    Correct answer: Bern

  9. Question 19

    What is the capital city of Bhutan?

    • A Punakha
    • B Phonsavanh
    • C Paro
    • D Thimphu
    Show answer

    Correct answer: Thimphu

  10. Question 20

    What is the capital city of the Maldives?

    • A Malé
    • B Gan
    • C Thulusdhoo
    • D Addu City
    Show answer

    Correct answer: Malé

Play the interactive quiz