Geography Quiz – Test 3

Geography quiz, test 3 of 7: 10 multiple-choice questions with answers. Try them, then play the interactive quiz on Zeno to earn XP.

  1. Question 21

    What is the capital city of Azerbaijan as of 2023?

    • A Sumqayit
    • B Lankaran
    • C Ganja
    • D Baku
    Show answer

    Correct answer: Baku

  2. Question 22

    What is the capital city of Italy as of 2023?

    • A Rome
    • B Naples
    • C Venice
    • D Milan
    Show answer

    Correct answer: Rome

  3. Question 23

    What is the capital city of Canada as of 2023?

    • A Montreal
    • B Vancouver
    • C Ottawa
    • D Toronto
    Show answer

    Correct answer: Ottawa

  4. Question 24

    What is the capital city of France as of 2023?

    • A Lyon
    • B Paris
    • C Nice
    • D Marseille
    Show answer

    Correct answer: Paris

  5. Question 25

    What is the capital city of Egypt as of 2023?

    • A Luxor
    • B Cairo
    • C Giza
    • D Alexandria
    Show answer

    Correct answer: Cairo

  6. Question 26

    What is the capital city of Australia as of 2023?

    • A Canberra
    • B Sydney
    • C Melbourne
    • D Brisbane
    Show answer

    Correct answer: Canberra

  7. Question 27

    What is the capital city of Japan as of 2023?

    • A Osaka
    • B Hiroshima
    • C Kyoto
    • D Tokyo
    Show answer

    Correct answer: Tokyo

  8. Question 28

    What is the capital city of Turkey as of 2023?

    • A Istanbul
    • B Izmir
    • C Antalya
    • D Ankara
    Show answer

    Correct answer: Ankara

  9. Question 29

    What is the capital city of Greece as of 2023?

    • A Patras
    • B Thessaloniki
    • C Athens
    • D Heraklion
    Show answer

    Correct answer: Athens

  10. Question 30

    What is the capital city of Spain as of 2023?

    • A Seville
    • B Madrid
    • C Valencia
    • D Barcelona
    Show answer

    Correct answer: Madrid

Play the interactive quiz