Geography Quiz – Test 4

Geography quiz, test 4 of 7: 10 multiple-choice questions with answers. Try them, then play the interactive quiz on Zeno to earn XP.

  1. Question 31

    What is the capital city of Mongolia as of 2023?

    • A Astana
    • B Ulaanbaatar
    • C Ulan-Ude
    • D Tashkent
    Show answer

    Correct answer: Ulaanbaatar

  2. Question 32

    What is the capital city of Brazil as of 2023?

    • A Salvador
    • B Brasília
    • C Rio de Janeiro
    • D São Paulo
    Show answer

    Correct answer: Brasília

  3. Question 33

    What is the capital city of Argentina as of 2023?

    • A La Plata
    • B Córdoba
    • C Rosario
    • D Buenos Aires
    Show answer

    Correct answer: Buenos Aires

  4. Question 34

    What is the capital city of South Korea as of 2023?

    • A Busan
    • B Daegu
    • C Seoul
    • D Incheon
    Show answer

    Correct answer: Seoul

  5. Question 35

    What is the capital city of Sweden as of 2023?

    • A Malmo
    • B Gothenburg
    • C Uppsala
    • D Stockholm
    Show answer

    Correct answer: Stockholm

  6. Question 36

    What is the capital city of Norway as of 2023?

    • A Oslo
    • B Stavanger
    • C Tromsø
    • D Bergen
    Show answer

    Correct answer: Oslo

  7. Question 37

    What is the capital city of Finland as of 2023?

    • A Helsinki
    • B Stockholm
    • C Copenhagen
    • D Oslo
    Show answer

    Correct answer: Helsinki

  8. Question 38

    What is the capital city of Portugal as of 2023?

    • A Lisbon
    • B Barcelona
    • C Seville
    • D Madrid
    Show answer

    Correct answer: Lisbon

  9. Question 39

    What is the capital city of the Maldives as of 2023?

    • A Dhigurah
    • B Malé
    • C Maafushi
    • D Thulusdhoo
    Show answer

    Correct answer: Malé

  10. Question 40

    What is the capital city of Bhutan as of 2023?

    • A Wangdue Phodrang
    • B Punakha
    • C Thimphu
    • D Paro
    Show answer

    Correct answer: Thimphu

Play the interactive quiz