Geography Quiz – Test 5

Geography quiz, test 5 of 7: 10 multiple-choice questions with answers. Try them, then play the interactive quiz on Zeno to earn XP.

  1. Question 41

    What is the capital city of Armenia as of 2023?

    • A Tbilisi
    • B Baku
    • C Yerevanburg
    • D Yerevan
    Show answer

    Correct answer: Yerevan

  2. Question 42

    What is the capital city of Cyprus as of 2023?

    • A Limassol
    • B Nicosia
    • C Larnaca
    • D Famagusta
    Show answer

    Correct answer: Nicosia

  3. Question 43

    What is the capital city of Austria as of 2023?

    • A Salzburg
    • B Graz
    • C Vienna
    • D Innsbruck
    Show answer

    Correct answer: Vienna

  4. Question 44

    What is the capital city of Hungary as of 2023?

    • A Szeged
    • B Debrecen
    • C Budapest
    • D Pécs
    Show answer

    Correct answer: Budapest

  5. Question 45

    What is the capital city of Slovakia as of 2023?

    • A Košice
    • B Nitra
    • C Bratislava
    • D Prešov
    Show answer

    Correct answer: Bratislava

  6. Question 46

    What is the capital city of Croatia as of 2023?

    • A Split
    • B Zagreb
    • C Dubrovnik
    • D Rijeka
    Show answer

    Correct answer: Zagreb

  7. Question 47

    What is the capital city of Georgia as of 2023?

    • A Kutaisi
    • B Batumi
    • C Zugdidi
    • D Tbilisi
    Show answer

    Correct answer: Tbilisi

  8. Question 48

    What is the capital city of Ethiopia as of 2023?

    • A Asmara
    • B Addis Ababa
    • C Nairobi
    • D Djibouti
    Show answer

    Correct answer: Addis Ababa

  9. Question 49

    What is the capital city of Uzbekistan as of 2023?

    • A Tashkent
    • B Nukus
    • C Samarkand
    • D Bukhara
    Show answer

    Correct answer: Tashkent

  10. Question 50

    What is the capital city of Malaysia as of 2023?

    • A George Town
    • B Putrajaya
    • C Kuala Lumpur
    • D Johor Bahru
    Show answer

    Correct answer: Kuala Lumpur

Play the interactive quiz